&Ampersand; Mijn kinderdroom

&Ampersand; Mijn kinderdroom

Waarbij  ik van kinds af aan al wist dat ik een eigen kledingmerk wilde opzetten, ben ik tot late leeftijd mijn eigen stijl nog steeds aan het uitzoeken geweest. Waar vele in mijn omgeving een vaste stijl hadden vanaf de middelbare, veranderde en verander ik soms nog steeds van stijl iedere dag.

 

Hierdoor kreeg ik, nadat ik echt een prachtig fijn huisje had gehuurd, een kamer welke ik geheel vol met kleding kon stoppen. Maar door al deze keuzes leek mijn plezier in het uitkiezen van de kleding iedere ochtend er minder op te worden. Zoveel kleding, dat gaf mij zoveel opties, maar zijn het nu écht leuke opties? Dat vroeg ik mezelf af en hierin heb ik een flinke ommezwaai gemaakt.

 

Uiteindelijk, na tegelijkertijd het project ‘uitdragen’ van &Ampersand te hebben opgezet, kwam ik er zelf achter dat je helemaal niet zoveel kleding nodig hebt om goede outfits te maken. Kwalitatief goede basis stukken, met een rauw randje, waren voor mijzelf al genoeg om met 30 stukken een kleinere kast te maken.

 

En toen, terwijl ik zelf door dit proces ging, toen wist ik precies wat voor merk &Ampersand ging worden. Een merk met de juiste elevated basics, voor diegene die ze vet vinden, waarbij de uitstraling van het kledingstuk altijd vooraan zal staan. Basics welke de show stelen, en welke je het liefste iedere dag aan hebt.

 

Mijn kinderdroom welke ik al vanaf heel jong aan het uitwerken ben, die ben ik nu aan het verwezenlijken. Gelukkig, als je zo naar de schetsen van toen kijkt, ben ik wel iets subtieler geworden met mijn logo. 

Terug naar blog